Boeket Gemengd Roze 104

Boeket Gemengd Roze 104
Boeket Gemengd Roze 104
Boeket Gemengd Roze 104
Boeket Gemengd Roze 104
Boeket Gemengd Roze 104
18.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGRoze104
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bloemen bezorgen in Tegelen, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt kopen.  Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Gemengd boeket Roze
Dit klassiek boeket in de kleur Roze paars en blauw, bevat mooie Anjers, Gerbera's, Chrysant en blauwe Distel.
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuur producten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of door schaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zo goed mogelijke vervanger te kiezen zo dat de sfeer van dit roze boeket zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Bloemstukken
Niet alleen bieden wij u boeketten die volledig kunnen worden aangepast aan uw eigen smaak en voorkeuren, ook kunnen wij de mooiste bloemstukken samenstellen die bij u passen of die precies uitdrukken wat u tegen iemand wil zeggen. Op de website vindt u hier verschillende voorbeelden van en ook foto’s. Zo kunnen wij voor u zowel bloemstukken als boeketten bloemen bezorgen in Tegelen.

Contact
Wilt u meer informatie over onze bloemen of wilt u direct bloemen laten bezorgen in Tegelen. Ga dan naar onze webwinkel, waar u zelf kunt bestellen en de keuzes kunt maken en waar u direct de prijs te zien krijgt. Ook kunt u ons een e-mail sturen; hiervoor gebruikt u info@karelsmits.nl.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review