Boeket Gemengd Wit 1303

Boeket Gemengd Wit 1303
Boeket Gemengd Wit 1303
Boeket Gemengd Wit 1303
22.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBGWit1303
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
bloemen aan huis Reuver, dat laat u doen door Bloembinderij Karel Smits als u kiest voor mooie bloemen en een mooie prijs. Bloemen maken iedereen blij en ze zijn dan ook het perfecte cadeau voor heel veel gelegenheden. Is er iemand jarig, getrouwd, overleden of wilt u zomaar iemand verrassen? Bloembinderij Karel Smits biedt u altijd de mooiste bloemen en passende boeketten die uw online kunt bestellen. Wij leveren jouw boeketten en bloemdecoraties in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Lomm Arcen, Reuver en Beesel . Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door collega Euroflorist bloemisten in heel Nederland en wereldwijd.

Klassiek Boeket Wit
Dit gemend boet in de kleur wit is korenschoof gebonden Avelanche Roos Satini en Lisianthus
We streven ernaar om dit boeket zo veel mogelijk te benaderen zo als op de foto, maar het blijft handwerk en we zijn afhankelijk van natuur producten deze kunnen per seizoen iets afwijken, ook kan het voorkomen dat producten in bepaald seizoen of door schaarste niet leverbaar zijn, we proberen dan een zo goed mogelijke vervanger te kiezen zo dat de sfeer van dit bont boeket zo veel mogelijk behouden blijft. Speciale wensenkunnen in overleg bepaald worden.

Bloemstukken
Niet alleen bieden wij u boeketten die volledig kunnen worden aangepast aan uw eigen smaak en voorkeuren, ook kunnen wij de mooiste bloemstukken samenstellen die bij u passen of die precies uitdrukken wat u tegen iemand wil zeggen. Op de website vindt u hier verschillende voorbeelden van en ook foto’s. Zo kunnen wij voor u zowel bloemstukken als boeketten bloemen bloemen aan huis bezorgen in Reuver.

Stijl Boeket
Dit klassiek boeket is korenschoof gebonden, met wit groene bloemen de santini Chrysant Lisianthus Rozen appelblad en feestelijk verpakt in cellofaan.

Contact 
In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid de uithangborden online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. Langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook, bekijkt u dan voor vertrek wel even ons routekaartje. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mailReviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal