Alg Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden!

Algemene Voorwaarden
De klant verklaart door het plaatsen van deze bestelling akkoord te gaan met deze algemene leveringsvoorwaarden.
Een bestelling is bindend!
Bestellingen kunnen alleen geaccepteerd worden indien alle gevraagde gegevens ingevuld worden.
Betaling vindt plaats via Vooruit betaling of Pay Pall ( bij vooruit betalingen ontvangt u binnen 1 minuut een bevestiging in uw mailbox (kijk ook in uw spam of ongewenst) met IBAN en BIC/Swift code waar mee u het bedrag over kunt maken)
Zo dra het geld op onze rekening staat wordt de bestelling in behandeling genomen.
Wanneer (een deel van) de bestelling niet leverbaar is, vervalt de bestelling van het betreffende artikel en zal het bedrag teruggestort worden.
U heeft de keuze uit diverse opties, tekst velden, opmerkingen. Bij tegenstrijdigheden hebben de opties waar voor betaald moet worden voorrang
De levertijd is ± 7 dagen, (dit is een indicatie) en mede afhankelijk van derde partijen.
We streven ernaar om 2 werkdagen na dat de betaling binnen is te verzenden.
Levering in de gemeente Venlo en Beesel via eigen bezorging.
Overige leveringen gaan via GLS.
GLS verzending wordt normaal gesproken de andere werkdag geleverd. Maandag tot en met Vrijdag
bij een GLS zending ontvangt u een track en trace zo dra het verzonden is, Het pakket wordt aangebonden, bij niet thuis ontvangt u een niet thuis bericht per mail, de volgende route wordt het weer bij uw aangeboden, bij niet thuis ontvangt u een niet thuis bericht per mail. Het pakket blijft een week op het depot liggen in deze tijd kunt u met GLS een nieuwe levering in plannen. Na deze tijd wordt het pakket naar ons retour gezonden.
Als u het pakket opnieuw wilt laten verzenden door ons rekenen wij hier €5,- voor.
Afhalen in onze winkel in Belfeld is mogelijk. binnen onze openingstijden.
Levering in Nederland, Belgie, Duitsland. Voor andere landen alleen op aanvraag.
Kosten voor verzenden, administratie en betalingsverkeer worden aan de klant doorberekend en bedragen voor Nederland € 7,95 per bestelling tot een maximum van 10 kg.(Belgie Duitsland €9.95)
Bij fouten of onjuistheden onzerzijds dient het product uiterlijk binnen 10 dagen terug te zijn bij Bloembinderij 'Karel Smits' met opgaaf van reden. koninginneplein 7 5951LC Belfeld
Is een niet gepersonaliseerd artikel niet naar wens, dan kunt u deze uiteraard binnen 14 dagen naar ons retourneren.
Het dient deugdelijk verpakt retour gezonden te worden, Uitstekende delen (gietijzeren punt/bevestigingsringen/bovenkant steun/onderkant plaat) dienen te zijn voorzien van  3 lagen dik karton. In de verpakking dit formulier met de reden van het reour zenden, naam, adres, woonplaats, email, bestelnummer.
kiest u voor Post.NL zorg dan dat het pakket extra voorzien wordt van 3 lagen karton.
bij pakketten met transportschade door niet verpakken volgens de voorschriften wordt de waarde vermindering in rekening gebracht, minimaal 25% van de nieuwwaarde.
U kunt kiezen om het zelf retour te zenden met uw verzender naar keuze, op eigen kosten.
U kunt een kosteloos GLS label aanvragen. plak dit op de doos en lever het bij een GLS punt in. (verpakt zo als hierboven vermeld) vul voor een GLS retour label onderstaand formulier in. Alleen binnen Nederland Mogelijk
U kunt er ook voor kiezen om een kostenloze GLS pickup in te plannen. De GLS chauffeur belt eenmalig bij uw aan om het pakket aan te nemen en te voorzien van een verzendlabel. (verpakt zo als hierboven vermeld), vul voor een GLS picup  formulier in. Alleen binnen Nederland Mogelijk
Retour aanvraag klik hier
We houden ons het recht voorbehouden een foto van het bestelde artikel voor promotie doeleinden te gebruiken.Steld u dit niet op prijs geef dit dan aan bij de bestelling.
Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.
Aan Programatie of systeemfouten kunnen geen rechten ontleend worden.
Bloembinderij 'Karel Smits' is niet aansprakelijk voor onjuist doorgegeven bestellingen.
De algemene leveringsvoorwaarden via internet beschikbaar zijn geldig.